top of page
  • Sofi Ek

Skapandets kraft

Uppdaterat: 22 nov. 2022

Vi tror att skapandets kraft är just det som ger oss livsgnistan. Det spelar ingen roll med vad eller hur du skapar. Det är allt från att laga mat, fixa smarta lösningar på ett problem, förbättra vardagen, eller att på olika sätt skapa mer njutning för våra sinnen.

Att vara kreativ kan vara att ställa en vacker bukett på bordet, pimpa salladen till middagen med det där lilla extra, dekorera ditt hem, baka, snickra, ja allt skapande aktiverar den kreativa sidan av dig, din inre konstnär. Och när den inre konstnären får lov att få mer plats i ditt liv, ja då börjar livsflödet, den där gnistan att glöda ännu mer.

Allt här på Tureborg har något med skapande kreativitet att göra, om det så har med musik, skapa en trädgård, inreda vårt hem, matlagning, hantverk eller att just MÅLA som är en stor passion tillsammans med musiken.

I Sagolandet säljer vi möbler som vi har målat om och re-designat. Och har du själv lust att måla om dina möbler eller lära dig hur du kan re-designa saker i ditt hem, så kommer vi hålla kurser i möbelmålning och kreativa målarkurser. Du kan också beställa en möbel efter helt dina egna önskemål, så målar vi åt dig.

Titta in i webshopen, där lägger vi ut nya möbler löpande.

Anmäl dig vårt Nyhetsbrev så kan du följa med i vad som händer här på Tureborg i butiken, kurser och kommande events.

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0393479911"


"Create to be free" // Sofi


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page