top of page

Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

 • Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan, men den skall vid retur vara oanvänd och i originalskick. Det är på kundens ansvar att varan kommer fram till oss i det skick som kunden fick den. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som kund som står för den faktiska returkostnaden. Varan får ej returneras till oss mot postförskott. Godset måste vara oss tillhanda inom 14 dagar från det att ångerrätt överenskommits. Konsumentverket tillhandahåller ångerblankett.

 • Vid retur sker återbetalningen så fort varan kontrollerats av oss, detta kan ta upp till 15 dagar. I de fall vi expedierat fel vara står vi naturligtvis för returkostnaderna. För oss är det viktigt att du som kund känner dig fullt nöjd! Öppet köp gäller inte då varorna säljes i befintligt skick med noga beskrivning av eventuella defekter. 

  7. Reklamation och klagomål

 • Om du på något vis är missnöjd med din vara eller om den är skadad vid leverans vänligen kontakta oss på sagoalndet@tureborg.se så hjälper vi dig.

 • Reklamation på korrekt beskrivna varor accepteras inte. 

 • Vänligen kontakta oss innan du returnerar en defekt vara för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

 • Vi ber dig att meddela oss så snart som du upptäckt eventuell skada så vi kan hjälpa dig skyndsamt.

  7.1 Hur går du tillväga vid reklamation?

 • Vi ber dig att meddela eventuella fel och defekter som således inte framkommit ur produktbeskrivningen till sagolandet@tureborg.se. Vänligen ange namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om möjligt får du gärna skicka en bild eller kort video på felet. 

 • Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varans defekt är beskriven i produktinformation då alla produkter säljes i begagnat skick. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se.

bottom of page