top of page
  • Sofi Ek

Måla hela världen

Så känns det just nu! Att jag vill måla hela världen 😜

Vi har fyllt hyllorna i butiken med den fantastiska Annie Sloan Chalkpaint ™️.

Jag upptäckte den här färgen för några år sen och fortfarande så fortsätter jag att förundras över hur bra den är! Och nu har en dröm blivit verklighet. Vi är återförsäljare av färgen!!

Det känns så fantastiskt roligt att få dela med mig om kunskap omkring den här färgen och visa er alla fördelar med den!

Det här är en färg som gör det så enkelt och roligt att måla om och skapa. Inget krångel och inga begränsningar och det gör att du kan vara ännu mer kreativ!

Jag älskar att färgen är luktfri och vattenlösnig! Det gör att jag kan måla vart som helst här hemma och behöver inte tänka på gifter, vädra ut, stänga ute barnen eller djuren, utan jag målar precis där som det är praktiskt och bekvämt. Spiller jag så är det bara att ta bort med vatten.

Jag älskar att jag inte behöver slipa och förbereda det jag ska måla, istället kan jag bara gå igång när jag har inspiration och det har jag märkt betyder otroligt mycket för kreativiteten. Det är nog med inre motstånd när vi ska bejaka våra kreativa impulser, så skönt att slippa ännu ett hinder med att slipa, dammsuga, och torka av. Med Annie Sloan Chalkpaint är det bara att gå igång. Jag brukar bara torka av med en våt trasa, städservett eller fönsterputs.

Jag älskar att det torkar så fort. Vips så står möbeln där i sin nya härliga färg och den snabba belöningen ger extra energi och glädje att fortsätta med att vaxa/lacka. För ja, man behöver försegla färgen på t ex en möbel eller vad du har målat, men den energi och glädje av att se det färdiga resultatet och att man får njuta resultatet på en gång, gör att det går av bara farten. Vaxet ger en mjukare yta och känns så härligt när man rör vid möblerna. Det blir en varmare och mjukare känsla som jag tycker om.

Jag älskar att man kan blanda färgerna som du vill och lätt skapa sina egna nyanser.

Jag älskar att det går att måla på nästan allt! Jag har målat på trä, tyg, plast, metall och det bara fäster!

Och så älskar jag att färgen är så dryg, den räcker verkligen till mycket och täcker otroligt bra!

Ja jag kan fortsätta i all evighet, hihi, ni hör ju!

Jag kommer fortsätta att berätta om färgen, teknikerna, och dela mina egna målarprojekt. Anmäl dig till nyhetsbrevet så kan du få tips om kurser, events och senaste blogginlägg.

Vi säljer färgen både i butiken här på Tureborg och i vår webshop. Kommer strax upp på webben. Kontakta oss så hjälper vi dig. 🌺


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page